Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uudet kuvat paljastavat ensimmäisen Microsoft Lumian

1
Matti Vähäkainu

Uudet kuvat paljastavat ensimmäisen Microsoft Lumian
WMPowerUser on julkaissut uusia kuvia, joissa esiintyy oletettavasti huomenna julkistettavan Microsoftin uuden Lumia-puhelimen niin kutsuttu dummy-versio. Vaikka puhelin ei ole toimivaa mallia, niin ulkoisesti se on todennäköisesti identtinen lopullisen mallin kanssa.

Uutuus on tiettävästi ensimmäinen Lumia-puhelin, jossa Nokia-brändäys on jätetty kokonaan pois laitteesta. Näin ollen laitteen yläreunassa ei lue enää Nokia vaan Microsoft.

Uusi laite on mallinimeltään Lumia 535, joten kyseessä on edullinen älypuhelin. Puhelimessa on viiden tuuman qHD-näyttö, Snapdragon 200 -järjestelmäpiiri, gigatavu RAM-muistia, 8 gigatavua tallennustilaa ja 5 megapikselin kamera.

Laite saapuu markkinoille seitsemänä eri värivaihtoehtona ja hinta tulee varmasti painumaan sadan euron tietämille. Lisää kuvia löytyy WMPU:n artikkelista.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja