Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mitä ihmettä LG? Aka-puhelimen sisällä asuu hahmo, joka tirkistelee takaisin

3
Matti Vähäkainu

Mitä ihmettä LG? Aka-puhelimen sisällä asuu hahmo, joka tirkistelee takaisin
LG on esitellyt Koreassa uuden puhelinmallin, joka rikkoo käsityksiä perinteisistä älypuhelimista. Uuden puhelimen mukana tulee nimittäin persoonallinen hahmo, joka tervehtii näytön takaa.

Aka-puhelimen taustalla on GSMArenan mukaan tarina avaruusolioiden valtauksesta, mutta tarkkaa tietoa siitä miten Akat joutuivat puhelimiin ei ole. Kyseessä ovat kuitenkin eräänlaiset tamagotchin kaltaiset hahmot, joilla on omat persoonallisuutensa. Hahmojen nimet ovat Eggy (keltainen), Wooky (valkoinen), Soul (musta) ja YoYo (pinkki). Hahmojen silmät kertovat erilaista tietoa, kuten ilmoituksia. Silmät näkyvät kun puhelin on osaksi peitettu suojakannella.
Kyseessä on kuitenkin sisuksiltaan aivan tavallinen Android-puhelin, josta löytyy muun muassa viiden tuuman 720p-näyttö, neliydinsuoritin, 1,5 gigaa RAM-muistia, 8 megapikselin kamera ja LTE-yhteydet. Hintaa keskinkertaiselle raudalle on kuitenkin tullut hahmoista melkoisesti lisää, sillä laitetta myydään Koreassa 500 000 korean wonin (n. 367 euroa) hintaan.

Laite vaikuttaa sen verran aasialaiselta, että todennäköisesti laitetta ei Suomessa nähdä, mutta eihän sitä koskaan tiedä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Ejurr (vahvistamaton)

1

Mitä erikoista tuosa muka on? Jos yhtään tuntee aasialaisia kulttuureja, niin ymmärtää ettei tätä ole edes tarkoitettu muille markkinoille.

Sille on syynsä, miksi Line on suosituin pikaviestinpalvelu esimerkiksi juuri Japanissa ja Thaimaassa. Useimmille länsimaisille ihmisille "stickerit" ovat ehkä liian erikoisia.

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

3

GSMArenan isommassa kuvassä näyttöisi olevan ihan päänäytöllä.


Masentuuko se jos ei ole tarpeeksi aktiivinen verkko kavereiden kanssa ? vai miten tuo "tamagotchi" pidetään tyytyväisenä.

Ihan piristävä korvaaja perinteisille vilkaisunäytöille. (se kai tuo on?)

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Ejurr:

Mitä erikoista tuosa muka on?

Otsikon "mitä ihmettä" on suosittu klikkikalastelussa , vaikka kyse ei olisi mistään erikoisesta. :-)

En pistäis pahaksi jos jotain valinnaista piristystä länsimaiden laitetarjontaan tulisi, tuo ei vaatisi erillisia malleja, varsinkin jos ei ole mikään erikseen lisenssoitava hahmo.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja