Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Xolo Q1020 on puhelin, jonka rungossa on puuta

1
Matti Vähäkainu

Xolo Q1020 on puhelin, jonka rungossa on puuta
Intialainen matkapuhelinvalmistaja Xolo on esitellyt puhelimen, jonka voisi kuvitella tulevan vaikkapa suomalaiselta tekijältä – tai vaikka yhteistyössä Lastucasen kanssa. Yhtiön uuden Xolo Q1020:n mielenkiintoisin ominaisuus on nimittäin sen puinen runko.

Neliytimisellä MediaTek 6582 -järjestelmäpiirillä ja viiden tuuman 720p-näytöllä varustettu puhelin on keskihintaluokan Android KitKat -puhelin, jonka sivustoista paistaa puu. Kamera on varustettu Sonyn Exmor RS -sensorilla, jonka tarkkuus on 13 megapikseliä.

Varsinaisesti tekniikassa ei ole mitään ihmeellistä, mutta hinta on suhteellisen huokea 11 499 paikallista valuuttaa eli noin 150 euroa. Lisäksi puun tuntuma on varmasti mukava lisä. Valitettavasti takeita Eurooppaan saapumisesta ei ole.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

samfin
samfin

1

Tässäkin yksi esimerkki merkistä mitä itse ei ole ikinä edes kuullut. Tuskin on ainut mitä maailmalla pyörii mitä tavan ei niin aktiivinen kuluttaja ei edes tiedä.

Hinta ei ole paha mikäli specsit ovat vähänkin kohtuulliset. Ainakin muotoilu on omaan silmään miellyttävä.

Itsellä ei hirveästi ole kokemuksia tuon hintaluokan puhelimista (anroid) paitsi mitä hiukan olen räpeltänyt Xcovery 2:sen kanssa niin onhan se ihan hirveää yrittää käyttää sitä. Ainakin kun on tottunut hiukan tehokkaampiin malleihin.

No joo, vanha puhelin tuo onkin, joten en tiedä onko kaikki tuon hintaluokan puhelimet tuskasen hitaita muutkin kuin Samsungit. :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.