Elisa esitteli lähimaksamisella varustetut SIM-kortit

2
Manu Pitkänen

Elisa esitteli lähimaksamisella varustetut SIM-kortit
Kauppaketjut ilmoittivat keväällä toinen toisensa perään päivittävänsä maksupäätteitäänsä ja mahdollistavansa NFC-lähimaksamisen Suomessa. Kontaktiton maksaminen onnistuukin Suomessa jo Alkoissa, Finnkinon elokuvateattereissa, Lidleissä, K-ruokakaupoissa, R-kioskeissa Siwoissa ja Valintataloissa.

NFC-maksukortin lisäksi yhtenä maksuvälineenä on pidetty alusta asti puhelinta. Elisa onkin nyt lisännyt lähimaksua tukevan SIM-kortin Saunalahden valikoimiin, mitä on tarkoitus käyttää osana Elisa Lompakko -sovellusta NFC-maksamista tukevissa älypuhelimissa. Käyttö ei onnistu uusimmissa iPhoneissa.

Mikäli sitoutuminen Elisan liittymään ei nappaa, mutta olisit valmis käyttämään Elisa Lompakkoa, niin operaattoririippumaton ratkaisu on mahdollista virittää Elisa Lompakko -maksutarrojen avulla.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

1

Jotkut on tätä kovasti odottaneet. Tuettujen luurien listalla kymmeniä malleja. (Symbian, Android ja WP malleja)
Julkaisuaikataulua eivät tainneet kertoa ?
Seuraavaksi varmaan alellaan kysellä voiko tuota käyttää muihin maksamisiin, tai isompiin summiin (PIN)

Vastaa
Skipalong
Skipalong

2

Lainaus:

Elisa onkin nyt lisännyt lähimaksua tukevan SIM-kortin Saunalahden valikoimiin, mitä on tarkoitus käyttää osana Elisa Lompakko -sovellusta NFC-maksamista tukevissa älypuhelimissa. Käyttö ei onnistu uusimmissa iPhoneissa.

Onneksi Apple teki Nfc:nki kunnolla nii nyt kaikki Android-vinkupellet kattoo kadehtien... eikä ku...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.