Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung tuo iOS 8:n avainominaisuuden Galaxy-laitteille

1
Manu Pitkänen

Samsung tuo iOS 8:n avainominaisuuden Galaxy-laitteille
Samsung esitteli omassa kehittäjäkonferensissaansa uutta laitteiden välillä siirtymistä helpottavaa Flow-tekniikkaa. Kyse on käytännössä samanlaisesta ratkaisusta kuin Applen iOS 8:n ja OS X Yosemiten Continuity.

Alla oleva video kertoo selvästi mistä siinä on käytännössä kyse, eli puhelimella avoimena oleva tehtävän saa siirrettyä suoraan tietokoneelle ilman ylimääräisiä klikkauksia. Applen Continuityyn verrattuna Flow näyttäisi olevan hieman "työläämpi" eli käyttäjän pitää erikseen lähettää tehtävä toiselle laitteelle (ja valita se listasta), kun taas Continuity tunnistaa automaattisesti mikä sovellus on auki lähellä olevassa laitteessa ja mahdollistaa sen avaamisen yhden klikkauksen periaatteella.

Samsungin demossa Flow toimii puhelimen, tabletin, tietokoneen, television ja älykellon kesken. Erityisominaisuutena Flow'ssa on muistutukset, jotka muistuttavat ajastetuista tehtävistä ja ilmoituksista (esim. akku on loppumassa) laitteiden välillä. Ominaisuuden julkaisuaikataulua ei kerrottu vielä.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.