Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung omaksui toisenkin tekniikan Applelta: Mainosmajakat

Manu Pitkänen

Samsung omaksui toisenkin tekniikan Applelta: Mainosmajakat
Continuity ei ole ainoa Apple-tekniikka, josta Samsung on ottanut mallia kehittäessään omaa ratkaisuaan. Korealaisjätti nimittäin esitteli kehittäjäkonferenssissaan uutta Proximity-markkinointi-/mikropaikannusalustaa, jossa on kyse teknisesti samasta asiasta kuin Applen iBeaconissakin.

IBeacon ja Proximity ovat molemmat Bluetooth LE:hen perustuvia majakoita, joiden avulla voidaan seurata esimerkiksi asiakkaiden kulkua kaupan sisällä. Kauppiaat voivat hyödyntää niitä vaikkapa markkinointiviestinnässään: sen sijaan että paikallislehden etusivulle painettaisiin tarjousmainos, kauppias voi hedelmäosastolle sijoitetun majakan avulla kertoa omenoiden olevan tänään tarjouksessa. Yhtä hyvin majakoilla voidaan lähettää asiakkaille etukuponkeja.

IBeaconin tapauksessa push-ilmoitusten vastaanottaminen vaatii, että iPhoneen on asennettu ilmoitusten lähettäjän sovellus. Samsung hyödyntää Proximityssä taas Androidin järjestelmätason ominaisuuksia, minkä vuoksi ilmoituksia voidaan lähettää puhelimiin riippumatta siitä, onko siihen asennettu sovellusta tai ei. Vastaanottajalla lienee kuitenkin mahdollisuus päättää, haluaako hän ilmoituksia vai ei.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja