Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

BlackBerry parantaa Samsungin Knox-alustan tietoturvaa

1
Manu Pitkänen

BlackBerry parantaa Samsungin Knox-alustan tietoturvaa
BlackBerryn tuotteilla on ollut hyvä maine yrityksissä ja valtionjohdossa pitävien end-to-end-salausmenetelmien ansiosta. Kanadalaisyhtiön puhelinbisneksen romahdettua, se joutui kuitenkin määrittelemään itsensä uudella tavalla. QNX-panostuksen lisäksi BlackBerry yrittää kasvaa tuomalla palveluitaansa kilpailijoiden laitteisiin.

BlackBerry kertoi eilen Samsungin kanssa solmitusta kumppanuudesta, minkä myötä BlackBerryn tietoturvaosaamista aletaan hyödyntää korealaisyhtiön Knox-tietoturvaohjelmistossa.

Menneenä kesänä Samsung ja Google kertoivat Knoxin tietoturvaominaisuuksia käytettävän järjestelmätasolla Android Lollipopissa, mutta BlackBerryn kanssa solmittu yhteistyö näkyy ensi vuoden alusta lähtien vain Galaxy-laitteissa.

Yhteistyö avaa BlackBerrylle uuden kanavan päästä käsiksi yritysasiakkaisiin, sillä Samsung on lupautunut myymään BlackBerryn BES12-laitehallintaa Knox-alustaa käyttäville yrityksille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja