BlackBerry parantaa Samsungin Knox-alustan tietoturvaa

1
Manu Pitkänen

BlackBerry parantaa Samsungin Knox-alustan tietoturvaa
BlackBerryn tuotteilla on ollut hyvä maine yrityksissä ja valtionjohdossa pitävien end-to-end-salausmenetelmien ansiosta. Kanadalaisyhtiön puhelinbisneksen romahdettua, se joutui kuitenkin määrittelemään itsensä uudella tavalla. QNX-panostuksen lisäksi BlackBerry yrittää kasvaa tuomalla palveluitaansa kilpailijoiden laitteisiin.

BlackBerry kertoi eilen Samsungin kanssa solmitusta kumppanuudesta, minkä myötä BlackBerryn tietoturvaosaamista aletaan hyödyntää korealaisyhtiön Knox-tietoturvaohjelmistossa.

Menneenä kesänä Samsung ja Google kertoivat Knoxin tietoturvaominaisuuksia käytettävän järjestelmätasolla Android Lollipopissa, mutta BlackBerryn kanssa solmittu yhteistyö näkyy ensi vuoden alusta lähtien vain Galaxy-laitteissa.

Yhteistyö avaa BlackBerrylle uuden kanavan päästä käsiksi yritysasiakkaisiin, sillä Samsung on lupautunut myymään BlackBerryn BES12-laitehallintaa Knox-alustaa käyttäville yrityksille.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € CDON
230 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Samsung Galaxy M23 – hinta laskenut -17%

Samsung Galaxy M23
238 € Hobby Hall
293 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 288 €

Xiaomi Poco M5s – hinta laskenut -15%

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.