Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoftilta uusi ilmainen videonmuokkaussovellus Windows Phonelle

2
Valtteri Ahonen

Lumioille uusi videosovellus
Microsoft on julkaissut uuden ilmaisen videonmuokkaussovelluksen Windows Phone 8.1 -puhelimille. Sovellus on saatavilla myös Windows 8.1 -tableteille.

Movie Creator BETA mahdollistaa videoiden yhdistelemisen ja muokkaamisen suoraan laitteesta. Käytännössä puhelimella voi sovelluksen avulla tehdä siis pieniä elokuvia. Movie Creator rajoittaa leikkeiden määrän 25:een, mikä vaikeuttaa jonkin verran kokoillan elokuvien tuottamista, mutta yksittäisten leikkeiden pituutta ei kuitenkaan ole rajoitettu.Movie Creatorilla voi muun muassa lisätä videoon tekstiä, valita erilaisia tehosteita sekä zoomata ja pyörittää kuvaa. Videoon voi myös lisätä Musiikki-kansiosta DRM-suojaamattomia kappaleita.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
JOUPPILA (vahvistamaton)

2

Testissä heti alkutuntuma ok täytyy tutkia ja tehdä leffoja niin palaan asiaan myöhemmin!!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja