Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi päivitys poistaa Androidista mahdollisuuden kytkeä puhelin äänettömälle

8
Puhelinvertailu

Uusi päivitys poistaa Androidista mahdollisuuden kytkeä puhelin äänettömälle
AndroidGuys-sivusto on huomannut Varsin oudon ominaisuuden (tai bugin) uudessa Android Lollipop-päivityksessä: uuden version myötä puhelinta ei voi enää kytkeä täysin äänettömäksi.

Aiemmin äänenvoimakkuuta säätämällä puhelin on ensin siirtynyt värinätilaan ja siitä laskemalla vielä pykälän alemmas äänenvoimakkuutta, myös värinätila on kytkeytynyt pois päältä. Nyt äänenvoimakkuuden säätö alimmilleen kytkee puhelimen vain värinätilaan. Ainoa tapa kytkeä puhelin kokonaan mykäksi, on kytkeä asetuksista "Ei muistutuksia" -tila päälle, jolloin myöskään sovellusten muistutukset -- eivätkä esimerkiksi herätykset -- eivät enää toimi.
Kyseessä lienee bugi tai ominaisuusmuutos, jonka vaikutuksia loppukäyttäjiin ei ole mietitty ihan loppuun asti.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Ejurr (vahvistamaton)

1

Jotenkin tuntuu, että tämä koko Lollipop on täysin puolperseisesti tehty. Viimeistely täysin olematonta. Esimerkiksi Nexus 9 toimitettiin arvostelijoille keskeneräisellä softalla, ja ensimmäisten kuluttajien on täytynyt heti paketista ladata ensimmäisenä iso päivitys.

Ei näin Google, ei näin.

Vastaa
Dawn121
Dawn121

2

AndroidPolicen mukaan kyseessä on bugi. Kun puhelimen käynnistää uudelleen äänenvoimakkuuden olevan arvossa yksi, seuraavalla kerralla puhelin on äänettömällä. Tullaan korjaamaan, jos tullaan..

Vastaa
stöösni (vahvistamaton)

5

Tätä itsekin ihmettelin. Taidan kyllä siirtyä takaisin Cyanogen modiin tästä Lollipopista. Ja Nexus 10:n Google play Servicesin kohtuutonta akkukäyttöäkään ei olla näköjään saatu korjattua päivityksessä... Tämä bugi(?) on tosin ollut jokaisessa kokeilemassani romissa.

Vastaa
Mjaa (vahvistamaton)

6

Taidampa odottaa seuraavaa buildia, ennen kuin flashaan Lollipopin Nexus seiskaan.

Vastaa
lasseva
lasseva

7

Kyseinen bugi kyllä näkyy löytyvän kun laittaa voimakkuuden ensimmäiselle pykälälle niin uudelleen käynnistyksen jälkeen puhelin on äänettömällä.

Tuli vain mieleen ettei äänettömyyttä enää tarvita kun tuosta samaisesta vaimennus ikkunasta löytyy häiriötason määritys, laittaa häiriötasoksi ei mitään niin silloin puhelin on äänettömällä, ja kysyy vielä aikaakin kuinka kauan häiriöt ovat poissa.

Vastaa
Lollipop_ (vahvistamaton)

8

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti samiaalto2:

ei oo näkyny viel lollipoppii suomes nexus 5

Itselleni tuli OTA:na jo torstaina 13.11.2014 Lollipop. Asun suomessa ja puhelimena Nexus 5.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja