Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Innovatiivinen Prynt-älypuhelinkuori muuttaa puhelimesi Polaroid-kameraksi

Sami Koivunen

Innovatiivinen Prynt-älypuhelinkuori muuttaa puhelimesi Polaroid-kameraksi
Ranskalainen startup-yritys Prynt esitteli tällä viikolla TechCrunchille prototyyppiä uudenlaisesta älypuhelinkuoresta, joka toisi 90-luvulla suositut Polaroid-kamerat eli pikakamerat osaksi älypuhelinkuvausta.

Käytännössä lisäkuoresta löytyy pienikokoinen tulostin, joka yhdistetään kiinteästi älypuhelimeen siten, että Bluetooth- tai Wifi-yhteyttä ei tarvita.

Nykyisellään valokuvan saaminen paperisena kestää noin 50 sekuntia ja lisävaruste pystyy pitämään sisällään yhtä valokuvapaperia kerrallaan. Ensi vuonna esiteltävässä kuluttajatuotteessa tavoitteena on pystyä vähentämään aikaa 30 sekuntiin ja lisätä tuki 10-30 valokuvauspaperille.

Yrityksen tavoitteena on tuoda kuori markkinoille Kickstarter-joukkorahoituksen kautta. Hintaa laitteelle olisi 99 dollaria ja se toimisi yli neljän tuuman lippulaivaälypuhelimissa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja