Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonylta uusi kenno huippuluokan älypuhelimiin – vastaavaa ei löydy vielä markkinoilta

1
Manu Pitkänen

Sonylta uusi kenno huippuluokan älypuhelimiin – vastaavaa ei löydy vielä markkinoilta
Sony on kertonut aloittavansa uuden 21 megapikselin Exmor RS IMX230 -kennon kaupallistamisen. Kennon voidaan hyvällä syyllä olettaa päätyvän joihinkin ensi vuonna esiteltäviin high-end-älypuhelimiin.

Pinottuun CMOS-arkkitehtuuriin perustuvassa IMX230 -kennosta löytyy sisäinen piiri, joka vastaa vaihe-eroon perustuvan automaattitarkennuksen toiminnasta. Tarkennuksessa on mahdollisuus hyödyntää tarvittaessa 192 tarkennuspistettä. Markkinoilta ei löydy Sonyn mukaan muita vastaavanlaisia kennoja.

Sony on myös parantanut kennonsa HDR-kuvausmahdollisuuksia. Edellisen sukupolven IMX135-kennolla oli mahdollista tuottaa HDR-kuvia käyttämällä kussakin kehyksessä kahta valotusarvoa. Ominaisuus kuitenkin rajoittui videokuvaukseen, eikä sitä voinut hyödyntää still-kuvien ottamisessa. IMX230:ssä tämä yhden framen HDR-kuvaus on mahdollista still-kuvauksessakin (21 MP). Lisäksi IMX230:llä voi kuvata HDR-videoita 4K-tarkkuudella.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja