Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applelta uusi fontti erityisesti älykelloa varten

Puhelinvertailu

Apple on tänään julkaissut sovelluskehittäjille tarkoitetun WatchKit-työkalupaketin älykelloaan varten. Paketin uumenista paljastui myös uusi, vartavasten ranteeseen puettavaa pientä näyttöä ajatellen suunniteltu fontti.

San Franciscoksi nimetty fontti on sans serif -tyyppinen ja kehityspaketin mukana jaossa ilmaiseksi. Fonttia on kehitetty muun muassa hieman aiempaa kapeammaksi, jotta se veisi vähemmän tilaa ahtaalla ruudulla. Toisaalta hyvin pienenä fontti leviää hieman, mikä helpottaa lukemista nopeasti näyttöä vilkaistessa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja