Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft sulkee Nokia Storen – korvaaja tulee Norjasta

Manu Pitkänen

Microsoft sulkee Nokia Storen – korvaaja tulee Norjasta
Microsoft kertoo Lumia Conversations -blogissa sulkevansa Series 40-, Series 60-, Symbian-, Asha- ja Nokia X -pohjaisten puhelimien käyttämän Nokia Store -sovelluskaupan ensi vuoden alussa. Tilalle tulee norjalaisen Opera-ohjelmistotalon kehittämä Opera Mobile Store.

Operan sovelluskaupasta löytyy noin 300 000 sovellusta ja sillä on maailmanlaajuisesti noin 200 miljoonaa käyttäjää. Microsoft on luvannut ohjeistaa lähiaikoina sovelluskehittäjiä miten he voivat siirtää ohjelmansa Nokia Storesta Operan kauppaan.

Kesällä Microsoft kertoi siirtävänsä Nokian Xperss Browser -selaimen kehitysyksikön Operalle. Samassa yhteydessä kerrottiin Opera Ministä tulevan Series 30+-, Series 40-, Asha- ja Nokia X -puhelimien oletusselain.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.