Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Peliyhtiö Seriously kehittää jatko-osaa Best Fiendsille

Manu Pitkänen

Suomalaiselle hittipelille tulossa jatkoa – sai viiden miljoonan dollarin lisärahoituksen
Hittipeli Best Fiendsin tänä syksynä iOS-laitteille julkaissut suomalainen peliyhtiö Seriously kertoo saaneensa viisi miljoonaa dollaria lisärahoitusta nykyisiltä sijoittajilta. Viime vuonna perustettu yhtiö on kerännyt tähän mennessä sijoittajilta 10 miljoonaa euroa, mutta lisää on luvassa, sillä yhtiö aikoo järjestää vuodenvaihteen tienoilla Series A -rahoituskierroksen.

Best Fiends -peliä ladattiin sen julkaisuviikolla yli miljoona kertaa ja se valittiin lokakuussa App Storen parhaimmistoon. Uusien sijoitusten turvin Seriouslyn on tarkoitus kehittää jatko-osa ensimmäiselle pelilleen. Trilogiaksi suunnitellun pelisarjan toinen osa julkaistaan nykyisten suunnitelmien mukaan ensi vuonna, mutta vielä ei kerrottu mille alustoille se aiotaan julkaista (ts. tuodaanko peli Androidille).

Seriouslyn Best Fiends -pelin ydin on yhdistä kolme -tyyppiset pelit, joita voi ratkoa erilaisten ötökkähahmojen avulla. Hahmovalinnoista riippuu kuinka hyvin annettu tehtävä ratkeaa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja