Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Corning esitteli kestävän Gorilla Glass 4 -lasin älypuhelimiin

3
Manu Pitkänen

Älypuhelimien näytöt rikkoontuvat pudotusten takia: Uusi Gorilla Glass 4 yrittää korjata tilanteen
Corningin valmistamaa Gorilla Glass -lasia käytetään älypuhelimissa jo niin yleisesti, että tuotteesta on tullut lähes synonyymi kestävälle näyttölasille. Vaikka Gorilla Glass kestääkin jo hyvin kovaakin kohtelua, on sillä ollut silti omat heikot kohtansa. Yhtiö selvitti yleisimmät syyt miksi uusimmissa puhelimissa käytettävä Gorilla Glass 3 -lasi menee rikki ja kehitti tulosten perusteella Gorilla Glass 4:n.

Corningin mukaan Gorilla Glass 4 kestää aiempaa paremmin putoamista koville ja karkeille pinnoille, kuten asfaltille tai betonille. Yhtiön omien testien mukaan Gorilla Glass 4 säilyy pudotuksista ehjänä 80 prosentin todennäköisyydellä. Corning vertaa uutta tuotettaan vain kilpailijoiden tuotteisiin, eikä paljasta millaisen kehitysaskeleen se on tehnyt aiempaan Gorilla Glass 3:een verrattuna.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (3)

pähkinä
pähkinä

1

No oleellisinta tosiaan olisi tuo vertailu 3:een, koska ei nyt äkkiseltään hirveän montaa kilpailijaa tule mieleen. Jos ero 3:een taas on mitätön, niin ei todellakaan voida mistään kestävästä puhua.

Vastaa
miiu74
miiu74

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Abcabc375:

Eikös kolmosen pitäny jo tehdä tuo...

Itse asiassa 2.generation olisi pitänyt korjata se...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.