Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Officen Android-sovellus sai Dropbox-tuen

Manu Pitkänen

Officen Android-sovellus sai Dropbox-tuen
Microsoft on lisännyt muutama viikko sitten esitellyn Dropbox-tuen Android-puhelimille tarkoitettuun Office Mobile -sovellukseen.

Office Mobile for Androidin uusimmassa versiossa voi lisätä oman Dropbox-tilin tallennuskohteisiin sekä selata ja muokata Dropboxiin tallennettuja tiedostoja. Päivitetyllä sovelluksella voi myös jakaa sähköpostitse linkkejä OneDriveen tallennettuihin tiedostoihin, minkä ansiosta esimerkiksi työkaverit voivat tarkastella omilta laitteiltaan tekemääsi tiedostoa.

Aiemmin tässä kuussa Microsoft päätti lopettaa iPhonelle tarkoitetun Office Mobile -ohjelman kehityksen ja korvasi sen erillisillä Word-, Excel- ja PowerPoint-sovelluksilla. Microsoftin mukaan se julkaisee Office-sovellukset myöhemmin Android-tableteillekin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.