Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusin iOS-päivitys toi iPadeihin lisää tallennustilaa

1
Puhelinvertailu

Uusin iOS-päivitys toi iPadeihin lisää tallennustilaa
Apple laittoi tällä viikolla jakoon iOS 8.1.1 -päivityksen, joka sisälsi muutoshistorian mukaan tietoturvapaikkauksia sekä parannuksia iPad 2:n ja iPhone 4S:n suorituskykyyn.

Tallennustilan loppumisen kanssa kamppailevien iPad-käyttäjien iloksi päivitys näyttäisi tuovan myös suunnilleen 500 megatavua lisää vapaata tallennustilaa. Testattavana olevassa iPad Air 2:ssa kokonaiskapasiteetti kasvoi päivityksen myötä 55,5 gigatavusta 55,9 gigatavuun. Käytettävissä oleva vapaa tallennustila kasvoi vuorostaan noin 600 megatavulla 49,4 gigatavusta 50 gigatavuun.

Päivitys on ilmeisesti tuonut lisää tallennustilaa myös joillekin iPhone-käyttäjille.

Alla ruutukaappaukset ennen ja jälkeen iOS 8.1.1 -päivityksen (iPad Air 2).


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.