Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vinkki: iPad ja iPhone molemmat soivat, kun puhelu tulossa? Näin korjaat

1
Puhelinvertailu

Vinkki: iPad ja iPhone molemmat soivat, kun puhelu tulossa? Näin korjaat
Yksi parhaita - ja samalla raivostuttavimpia - uusia ominaisuuksia Applen iOS8 -käyttöjärjestelmässä on sen ns. Continuity -toiminto, joka yhdistää iPhonen ja iPadin älykkäästi toisiinsa.

Toiminnon ärsyttävin piirre on se, että kun em. laitteet ovat samassa langattomassa lähiverkossa, kaikki laitteet hälyttävät, kun iPhoneen soitetaan tavallista äänipuhelua. Toiminto on oletuarvoisesti päällä, mutta sen poiskytkeminen ei ole mitenkään selkeimpään mahdolliseen paikkaan piilotettu.

Toiminnon saa kytkettyä pois menemällä iPadin asetuksiin ja sieltä Facetime -kohtaan. Kyseisestä kohdasta löytyy "iPhone-puhelut" -valinta. Kytke tämä valinta pois käytöstä ja iPad ei enää pidä meteliä puhelun saapuessa iPhoneen.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja