Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony aikoo esitellä kokonaan näytöstä koostuvan älykellon

1
Manu Pitkänen

Sony aikoo esitellä kokonaan näytöstä koostuvan älykellon
Sony kertoi tällä viikolla hakevansa säästöjä karsimalla erityisesti TV- ja älypuhelinmallistosta ylimääräisiä laitteita pois. Samalla japanilaisyhtiö aikoo keskittyä enemmän PlayStation- ja sensoribisnekseen sekä uusiin kasvaviin teknologioihin.

Viimeisimpään kategoriaan kuuluu esimerkiksi ensi vuodelle suunniteltu uudenlainen kokonaan e-paperilla päällystetty älykello, jossa painotetaan monipuolisen teknologian sijaan tyylikkyyttä. Kenties kyseessä on FES Watchin kaltainen ratkaisu (kuvassa). Bloombergin mukaan kello on Sonyn uusiin tekniikoihin keskittyvän yksikön ensimmäinen tuotos, jonka pohjalta arvioidaan millaisella strategialla uusien tekniikoiden kaupallistamisessa aiotaan edetä.

Sonyn sitoutumisesta uusien laitteiden kehitykseen kuvastaa kesällä käynnistetty uusi yhtiön sisäinen start up -kiihdyttämö, jonka kautta työntekijät voivat esitellä uusia tuoteideoita ja hankkia rahoitusta niiden toteuttamiselle. Ohjelma keräsi työntekijöiden keskuudesta 187 hakemusta, joista 80 hyväksyttiin ohjelmaan. Työntekijöillä on mahdollisuus käyttää koko työaika keksintöjensä kehittämiseen, minkä lisäksi he voivat palkata ulkopuolista työvoimaa projekteja varten.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja