Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

64-bittinen Samsung löytyi suorituskykytuloksista

Puhelinvertailu

Samsungin suuret julkistukset on tälle vuodelle pitkälti tehty, mutta tulossa on todennäköisesti 2015 alusta jälleen paljon uusia laitteita – joskaan ei niin paljon kuin aiemmin.

Yksi tulevista laitteista on kenties SM-J100F-mallinimellä tunnistettu puhelin, joka on käynyt läpi suositun GFXBench-testiohjelman. Uuden ajan 64-bittisellä suorittimella varustettu puhelin vaikuttaa varsin keskinkertaiselta laitteelta, jollaisia Samung on puskenut ulos viime vuosina tusinoittain. Kenties ensi vuonna SM-J100F ei saa seitsemäätoista sisarmallia.
Laitteesta löytyy 4,8 tuuman kosketusnäyttö, jonka resoluutio on vaatimaton 800x480. Tämä viittaa aivan älypuhelinten halvimpaan kastiin. Puhelimen erikoisuus on kaksi 5 megapikselin kameraa, joten lienee tätä voisi kutsua selfie-puhelimeksi.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja