Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kolmesta uudesta Lumiasta tehty ensimmäiset havainnot

1
Puhelinvertailu

Kolmesta uudesta Lumiasta tehty ensimmäiset havainnot
Mainosverkko AdDuplexin liikennedatasta on löytynyt kolme uutta Microsoft-merkkistä älypuhelinta. Asiasta kertoi verkoston perustaja Alan Mendelevich Twitterissä.

Puhelimista tiedetään tällä hetkellä lähinnä vain se, että niiden näyttökoot asettuvat 4–5,7 tuuman välimaastoon. Tulossa voi siis olla melkeinpä minkälaisia puhelimia vain. Kevään jälkeen Microsoftin julkistukset ovat kuitenkin painottuneet edullisiin ja keskihintaisiin älypuhelimiin.

Lumia 1020:lle tai Lumia 1520:lle ei ole näkynyt eikä kuulunut vielä seuraajaa.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja