Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Video: Tältä näyttää Android Lollipop Galaxy Note 4:ssä

Manu Pitkänen

Video: Tältä näyttää Android Lollipop Galaxy Note 4:ssä
Samsungilla pakerretaan täyttä päätä Lollipop-päivitystä uusimpiin Galaxy-malleihin. Esimakua TouchWizillä kuorrutetusta Android 5.0:sta onkin jo saatu Galaxy S5:llä toimivan ohjelmiston muodossa. SamMobile esittelee käyttöjärjestelmää vielä lisää uudella videolla, mutta tällä kertaa valokeilaan on päässyt Galaxy Note 4:n Lollipop-päivitys.

Videolla esiteltävä Galaxy Note 4:n Lollipop-päivitys näyttää juuri sellaiselta kuin ennakkoon saattoi odottaakin. Ensisilmäyksellä mikään ei näytä muuttuneen, mutta tarkemmalla silmäilyllä oletusohjelmista löytää Material Design -vaikutteita saaneita yksityiskohtia, kuten välilehtivaihtojen siirtymäefektit. Ohjelmien ulkonäkö on kuitenkin pysynyt pitkälti entiselläänsä. Asetukset-ohjelmaan on tosin ilmestynyt uusi välilehtinäkymä.
Ohjelmisto on vielä keskeneräinen, joten videoesittelyssä ei välttämättä näy kaikki Note 4:n Lollipop-päivityksen sisältämät uudistukset.


Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja