Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android Lollipop julkaistiin Galaxy S5:lle – ei vielä Suomessa

Manu Pitkänen

Android Lollipop julkaistiin Galaxy S5:lle – ei vielä Suomessa
Samsung on käynnistänyt Android 5.0 Lollipop -käyttöjärjestelmän jakelun Galaxy S5 -älypuhelimille Euroopassa. Ensimmäisenä päivitykseen ovat pääsevät käsiksi puolalaiset. Puola näyttäisi toimivan jonkinlaisena laboratoriona, sillä myös LG aloitti Lollipop-päivityksen jakelun G3:lle Puolasta.

Päivitys ei ole vielä saatavilla Suomessa, mutta sitä tuskin tarvitsee kovin kauaa enää odotella. SamMobilen sivuilta löytyvän tiedoston avulla voi kuitenkin päivittää puhelimensa jo nyt, mutta vain omalla vastuulla.

SamMobilen mukaan Samsung ei ole koskaan aiemmin julkaissut uusinta Androidia omille puhelimilleen näin nopeassa aikataulussa: Android 5.0:n koodi saatiin "valmiiksi" vain kuukausi sitten. Taustalla on tietysti se, että Google on antanut laitevalmistajille mahdollisuuden kustomoida käyttöjärjestelmää jo ennen sen valmistumista.Mihin muihin Android-puhelimiin päivitys on tulossa? Vastausta löytyy täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja