Android Lollipop julkaistiin Galaxy S5:lle – ei vielä Suomessa

Manu Pitkänen

Android Lollipop julkaistiin Galaxy S5:lle – ei vielä Suomessa
Samsung on käynnistänyt Android 5.0 Lollipop -käyttöjärjestelmän jakelun Galaxy S5 -älypuhelimille Euroopassa. Ensimmäisenä päivitykseen ovat pääsevät käsiksi puolalaiset. Puola näyttäisi toimivan jonkinlaisena laboratoriona, sillä myös LG aloitti Lollipop-päivityksen jakelun G3:lle Puolasta.

Päivitys ei ole vielä saatavilla Suomessa, mutta sitä tuskin tarvitsee kovin kauaa enää odotella. SamMobilen sivuilta löytyvän tiedoston avulla voi kuitenkin päivittää puhelimensa jo nyt, mutta vain omalla vastuulla.

SamMobilen mukaan Samsung ei ole koskaan aiemmin julkaissut uusinta Androidia omille puhelimilleen näin nopeassa aikataulussa: Android 5.0:n koodi saatiin "valmiiksi" vain kuukausi sitten. Taustalla on tietysti se, että Google on antanut laitevalmistajille mahdollisuuden kustomoida käyttöjärjestelmää jo ennen sen valmistumista.Mihin muihin Android-puhelimiin päivitys on tulossa? Vastausta löytyy täältä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 9 Pro – hinta laskenut -38%

Realme 9 Pro
199 € Verkkokauppa.com
271 € Proshop
319 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 319 €

Apple iPhone Xs Max – hinta laskenut -28%

Realme C35 – hinta laskenut -25%

Realme C35
149 € Verkkokauppa.com
224 € CDON
240 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Realme C21-Y – hinta laskenut -24%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.