Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin Galaxy S6 ei välttämättä myöhästykään

Manu Pitkänen

Samsungin Galaxy S6 ei välttämättä myöhästykään
Mobiilipiirisuunnittelija Qualcommin viestintäpäällillö Jon Carvill on kommentoinut Business Korean viime viikolla julkaisemia tietoja Snapdragon 810 -järjestelmäpiirin myöhästymisestä.

Carvillin mukaan Snapdragon 810:n kehityksessä on edistytty aikataulusta ja ensimmäiset piiriä hyödyntävät laitteet tulevat myyntiin ensi vuoden alkupuoliskon aikana. Hän ei tietenkään ottanut kantaa siihen ehtikö piiri vaikkapa Galaxy S6:een tai HTC:n uuteen lippulaivaan, jotka ovat aiempina vuosina tulleet myyntiin jo keväällä. Esimerkiksi Snapdragon 805:lle annettiin aikoinaan vastaavankaltainen aikataulu, mutta keväällä julkaistuissa puhelimissa sitä ei vielä nähty.
Snapdragon 810:ssä on yhteensä kahdeksan ARM:n 64-bittistä Cortex-ydintä. Suorittimessa on myös täysi HEVC-tuki, eli se mahdollistaa puhelimella tallennettujen videoiden pakkaamisen H.265-koodekilla (videot vievät vähemmän tallennustilaa)

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja