Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinalaisvalmistaja julkaisi maailman ohuimman älypuhelimen

Matti Vähäkainu

Kiinalaisvalmistaja julkaisi maailman ohuimman älypuhelimen
Kiinalaisvalmistajilla on ollut jo hetken aikaa käynnissä sota maailman ohuimmasta puhelimesta. Viimeisimmät kilpakumppanit ovat olleet Gionee, Oppo sekä Vivo. Nyt näistä jälkimmäinen on ottanut kärkipaikan uutuudella, jonka mallinimi on X5Max.

Vivo esitteli jo kuukausi sitten X5Maxin suunnitteluperiaatetta, jolla ohuus mahdollistetaan. Nyt laite on virallisesti esitelty, kertoo Engadget.

VivoX5 Max on 4,75 millimetrin ohuudesta huolimatta varusteltu varsin hyvin. 5,5 tuuman kosketusnäytö on Full HD -resoluutioinen, kamerat ovat 5 ja 13 megapikseliä, tallennustilaa on 16 gigatavua (laajennettavissa microSD-kortilla) ja RAM-muistia löytyy 2 gigatavua. Akkukapasiteettia on 2200 mAh, joka ei ole tietysti ohuuden takia huippuluokkaa, ja kamera uloke nousee takakannesta liki pari milliä.


Järjestelmäpiirinä toimii Snapdragon 615, joka on 64-bittinen ja kahdeksalla ytimellä varustettu ylemmän keskikastin piiri. Huomattavaa on, että 3,5 millimetrin kuulokeliitin on juuri ja juuri mahdutettu superohueen luuriin, vaikka hieman paksummasta Oppon puhelimesta se oli jouduttu poistamaan.

Vivo kertoo, että Xplay 3S:n tavoin musiikkia laite toistaa erinomaisesti. Hi-Fi 2.0 -ominaisuuden ansiosta se tekee sitä jopa paremmin kuin sisarmallit ja mukana on myös karaoke-toiminto.

Puhelin saapuu perjantaina myyntiin Kiinassa (ja ainakin alkuun vain Kiinassa) hieman alle 400 euron hintaan.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja