Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Oppo esittelee huippuohuen R5:n kestävyyttä, omena saa kyytiä

PuhelinvertailuOppon R5-älypuhelin ei ole enää maailman ohuin älypuhelin, kiitos Vivon uuden X5Maxin. Oppon tarjonta on kuitenkin varsin pätevä edelleen ja toistaiseksi ohuin älypuhelin, jota tarjotaan länsimaissa.

Sopivasti tittelin menetettyään Oppo on julkaissut YouTubessa videon, jossa se esittelee laitteen ohuen ulkokuoren kestävyyttä. Oppon R5 halkaisee videolla mm. omenan ja vesimelonin kahtia, mutta vakuuttavimmillaan 4,9 millimetrin puhelin on vasarana ja auton alle jäädessä.

Oppolla luottoa R5:n kestävyyteen riittää, mutta mikäli omistat R5:n, niin ei lienee kannata yrittää kovin rankkoja stuntteja kotioloissa.

Oppo R5 on 5,2 tuuman Full HD -kosketusnäytöllä ja 13 megapikselin kameralla varustettu Android-puhelin, joka 4,9 millimetrin ohuena häviää maailman ohuimmalle älypuhelimelle vain 0,15 milliä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja