Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomalaispeli nousi latauslistojen kärkeen – sai kasvuun uutta rahoitusta

1
Manu Pitkänen

Suomalaispeli nousi latauslistojen kärkeen – sai kasvuun uutta rahoitusta
Viime vuonna perustettu suomalainen PlayRaven-pelistudio on kerännyt 3,3 miljoonan euron lisärahoituksen. Uutena sijoittana PlayRaveniin tuli norjalainen pääomasijoitusyhtiö Northzone, jonka tunnetuimpiin sijoituskohteisiin lukeutuu musiikkipalvelu Spotify. PlayRaven on nostanut viime vuodesta lähtien sijoittajilta yhteensä noin kuusi miljoonaa euroa.

PlayRaven on ehtinyt tähän mennessä julkaisemaan yhden pelin: syyskuussa App Storessa maailmanlaajuisesti ilmestyneen SpyMasterin. Toiseen maailmansotaan sijoittuvassa strategiapelissä ohjataan ja kehitetään vakoiluorganisaatioita, jonka tehtävänä on hankkia salaisia tietoja rintamalinjojen takaa.

SpyMaster sai erinomaisen vastaanoton pelaajilta, sillä se nousi julkaisunsa jälkeen App Storen top 10 -listoille 99 maassa. Yhdysvalloissa SpyMaster oli parhaimmillaan toiseksi ladatuin peli.

Uudesta rahoituksesta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Talouselämä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja