Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu: Tässä ovat Sonyn tulevan lippulaivan kahden eri version speksit

3
Puhelinvertailu

Sonyn lippulaiva Xperia Z3 on tällä hetkellä markkinoilla ainoastaan normaalikokoisena ja kompaktina mallina. Mikäli uusiin speksihuhuihin on uskominen niin tulossa on jälleen myös valtava Ultra-malli.

AndroidOriginin tietojen mukaan Sonylta olisi tulossa ensi vuonna sekä Compact- että Ultra-malli. Näiden lisäksi markkinoille tulee tietysti myös normaali Z4 ja Z4 Tablet.

Huhutietojen mukaan Compact olisi varustettu 4,7 tuuman Full HD -näytöllä, 20,7 megapikselin kameralla, 3GB RAM-muistilla ja Snapdragon 810 -piirillä. Kyseessä on nykyisiä huippuluureja käteensopivampi malli, jossa pikselitiheyskin on kohdillaan Muita ominaisuuksia ovat mm. LTE Cat.9, Bluetooth 4.1, NFC, langaton lataus ja IP68-luokitus.

Valtavan kokoinen Z4 Ultra on tietojen mukaan varustettu 6,44 tuuman QHD-näytöllä, kuten edeltäjänsä. Kamera on siinä 16 megapikselinen ja pikkuveljen tavoin RAM-muistia 3 gigatavua ja järjestelmäpiiri Snapdragon 810.Molemmat laitteet ovat AndroidOriginin mukaan myöhässä ja saapuvat vasta ensi vuoden toisella neljänneksellä, vaikka julkistusta odotetaan tammikuussa CES-messujen alkaessa.

Jälleen kerran huhut on syytä ottaa varauksella, sillä niiden luotettavuudesta tai lähteestä ei ole mitään tietoa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Kuveerty
Kuveerty

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Pate64:

"QHD-Näyttö edeltäjänsä tapaan" ei pidä paikkaansa, ensimmäisessä Ultrassa oli FHD näyttö.

Taitaa olla vain virheellinen lause, tarkoitus lienee sanoa että näytön koko on sama kuin edeltäjässä. Nyt tosiaan tuo qhd ei kuulu tuohon.

Vastaa
simsim4
simsim4

3

Miksi päivittää tähän alkuperäisestä Ultrasta? En näe enää mitään mullistavaa minkätakia ostaisin uuden Ultran.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja