Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple dominoi myös Japanissa

2
Puhelinvertailu

Japanilaissivusto BCN:n mukaan Applelle ei juuri voisi mennä paremmin nousevan auringon maassa. Yhdysvaltalaisjätti vie muun muassa kotimaan kännykkätarjontaa kuin pässiä narussa.

Tuotteiden suosiota mittaavan BCN:n mukaan iPhonet pitävät kärkikolmikkoa au- ja SoftBank -operaattoreiden versioina. Samanlaisia tilastoja on kerännyt Forbesin Chuck Jones, joka on seurannut iPhone 6:n myyntiä alusta alkaen.
Jonesia ihmetyttää tosin miksi Applen virallisesta nettikaupasta tilaaminen ei onnistu Japanissa. Hän kuitenkin pohtii, että kyseessä voi olla käännösvirhe. Aiemmin tosin vastaava kysely on kertonut toimitusaikoja eri malleille. Onko Applelta loppumassa iPhonet Japanissa?
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja