Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android Lollipop lähtenyt jakeluun LG G3:lle

5
Puhelinvertailu

Android 5.0 Lollipop pääsee pikkuhiljaa jakeluun muillekin kuin Googlen laitteille. Nyt vuorossa on LG G3, joka saa nyt päivityksen Euroopassa. Aiemmin G3 sai päivityksen jo Etelä-Koreassa, mutta Yhdysvalloissa odotellaan edelleen.

Nyt LG:n lippulaivalla pääsee siis nauttimaan uuden Androidin tuomista herkuista joihin lukeutuvat mm. Material Design -ulkoasu, parempi ilmoitusten hallinta sekä uudistukset puheentunnistuksessa. GSMDome kertoo, että ainakin Saksassa päivityksen voi jo ladata.

Omistatko LG G3:n ja oletko saanut ladattua jo uuden Android-version?

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
(vahvistamaton)

2

Itsellä on nyt vuorokauden verran ollut käytössä, päivitystä tarjosi 15.12. iltapäivästä. Nopeudessa tai akun kestossa ei ainakaan mitään kovia suuria eroja oo havaittavissa. Tykkään ulkoasusta kyllä muuten, mutta vakio lock screenin widgettien puute on pienoinen miinus. 32Gb malli.

Vastaa
kapee
kapee

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Skalevi:

Kellään tietoa tuleeko Lollipop G2:seen??

Huhujen mukaan G2 saa päivityksen hieman G3 myöhemmin.


edit: tämä uutinen siis marraskuulta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja