Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Gestures tuo Lumia-puhelimiin eleohjausta ilman kosketusnäytön räpläämistä

2
PuhelinvertailuMicrosoft Mobile jatkaa Nokialta tuttua linjaa sovelluskehityksessä ja tuo markkinoille Beta-leimalla varustettuja applikaatioita, joita käyttäjät pääsevät kokeilemaan ennen lopullista markkinoille tuloa.
Aiemmin Beta Labs -nimellä tunnettu palvelu löytyy verkosta Beta apps for Lumia -nimellä uservoice.comin alta. Tällä kertaa siellä on tarjolla Gestures Beta sovellus, joka laajentaa Lumia-puhelinten käyttökokemusta puhelinta liikuttamalla.

Gestures Betan avulla onnistuu mm. vastaaminen nostamalla luuri korvalle, kaiuttimen laittaminen päälle asettamalla puhelimen pöydälle sekä mikrofonin vaientaminen kääntämällä puhelimen näyttö puoli alaspäin.

Microsoft mainitsee, että täysiä ominaisuuksia ei pääse käyttämään Lumia 635:n, Lumia 630:n ja Lumia 530:n käyttäjät.

Gestures Betan voi ladata Windows Phonen sovelluskaupasta.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Mrmistermrmister
Mrmistermrmister

1

Päätin ladata sovelluksen heti luettuani tämän uutisen ja täytyy sanoa, että pitkästä aikaa tuli taas käytettyä uusia käytettävyyteen liittyviä ominaisuuksia.

Tuo puheluihin vastaaminen ja etenkin kaiuttimen aktivoiminen asettamalla puhelin pöydälle toimivat niin yksinkertaisesti, että on suorastaan ihme miksei näitä ole aiemmin jo ollut Lumioissa (Eikä tietääkseni muutenkaan kovin monessa puhelimessa oleva vastaavia toimintoja)

Vastaa
Caliber
Caliber

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Mrmistermrmister:

Päätin ladata sovelluksen heti luettuani tämän uutisen ja täytyy sanoa, että pitkästä aikaa tuli taas käytettyä uusia käytettävyyteen liittyviä ominaisuuksia.

Tuo puheluihin vastaaminen ja etenkin kaiuttimen aktivoiminen asettamalla puhelin pöydälle toimivat niin yksinkertaisesti, että on suorastaan ihme miksei näitä ole aiemmin jo ollut Lumioissa (Eikä tietääkseni muutenkaan kovin monessa puhelimessa oleva vastaavia toimintoja)

Samsungia kopsattu. No joo, olihan äänettömäks kääntämistemppu jo sympparissakin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja