Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kamerateknologian mullistaja sai lisärahoitusta – Nokian sijoitusyhtiö mukana

Manu Pitkänen

Kamerateknologian mullistaja sai lisärahoitusta – Nokian sijoitusyhtiö mukana
Uudenlaista valoherkkää QuantumFilm-kalvoa kameroiden kennoihin kehittävä InVisage on hankkinut sijoittajilta 32,5 miljoonan dollarin edestä uutta rahaa. Ennen viimeisintä rahoituskierrosta InVisageen oli sijoitettu yli 100 miljoonaa dollaria. Yhtiön mukaan mikään muu kamera-alan yhtiö ei ole nostanut sijoittajilta yhtä paljoa rahaa.

Uutena sijoittajana InVisagen rahoituskierrokselle liittyi kiinalainen China Oceanwide. Mukana olivat myös vanhat sijoittajat, kuten Nokian pääomasijoitusyhtiö Nokia Growth Partners.

Nykyaikaisten kameroiden kuvauskennoissa piistä valmistetut valodiodit aistivat valoa, joka muutetaan sähköisiksi signaaleiksi ja lopulta kuvaksi. InVisagen ajatuksena on korvata kokonaan diodit sijoittamalla heti kennon värisuodattimien alle uudenlainen nanoteknologiaan perustuva QuantumFilm-kalvo. InVisagen mukaan QuantumFilm absorboi valoa kymmenen kertaa nopeammin kuin pii.

InVisagen mukaan QuantumFilm parantaa kennon valoherkkyyttä ja dynamiikkaa. Lisäksi se mahdollistaa viiveettömän sulkijan sekä ohuemmat kameramoduulit.Yhtiön tavoitteena on tuoda teknologia älypuhelimien kameroihin, mutta QuantumFilmiä ei ole vielä saatu kaupallistettua. Vuoden 2011 alussa yhtiö kertoi aloittavansa näytetoimitukset ja arvioi ensimmäisten teknologiaa hyödyntävien tuotteiden tulevan markkinoille vuonna 2012. Kaksi vuotta myöhemmin InVisage arvioi QuantumFilm-pohjaisten tuotteiden tulevan markkinoille vuoden 2014 toisella kvartaalilla. Nyt InVisage kertoi julkaisevansa QuantumFilm-tuotteet ensi vuonna.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja