Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ei enää Lumia-puhelimiin: Microsoft poisti Snapchat-ohjelmat

2
Manu Pitkänen

Ei enää Lumia-puhelimiin: Microsoft poisti Snapchat-ohjelmat
Omistatko Lumia-puhelimen ja ajattelit näin joulun alla ryhtyä Snapchat-käyttäjäksi? Ei onnistu, sillä Microsoft on putsannut Snapchat-ohjelmat sovelluskaupastaansa.

Microsoft ei ole toiminut näin ilkeyttään, vaan ilmeisesti Snapchat on itse käskenyt ohjelmistojättiä siivoamaan kauppansa kolmansien osapuolien klooniohjelmista. Muun muassa Rudy Huyn kehittämä 6snap on poistunut Windows Phone Kaupasta.

Snapchat ei ole kehittänyt virallista sovellusta Windows Phonelle, minkä takia vihamielinen käyttäytyminen klooniohjelmia kohtaan tuntuu oudolta: ne eivät voi kilpailla virallisen sovelluksen kanssa ja Snapchatin omiinkin etuihin luulisi kuuluvan se, että palvelua käytetään (oli ohjelman kehittäjä kuka tahansa). Kuukausi sitten Snapchat varoitti, että se voi lukita käyttäjätilin mikäli käytössä on kolmannen osapuolen kehittämä ohjelma.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

1

Lainaus:

Snapchatin omiinkin etuihin luulisi kuuluvan se, että palvelua käytetään (oli ohjelman kehittäjä kuka tahansa).


Jos miettii palvelun luennetta, niin pitäisi ihmetellä sitä miksi se on aijemmin sallinnut muiden tekemiä ei virallisia ohjelmia.

Vastaa
Lakupiip
Lakupiip

2

Typerää toimintaa snapchatiltä.. Eivät viitsi tehdä omaa sovellusta WP:lle ja sitten vielä käskevät poistaa ihan toimivat kolmannen osapuolen sovellukset.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.