Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensimmäinen Ubuntu-puhelin tulossa Eurooppaan helmikuussa

1
Sami Koivunen

Ensimmäinen Ubuntu-puhelin tulossa Eurooppaan helmikuussa
Ensimmäinen suoraan kuluttajajille suunnattu Ubuntu Touch -käyttöjärjestelmällä varusteltu puhelin on tulossa myyntiin Euroopassa helmikuun toisella viikolla. Asiasta uutisoi mm. OMGUbuntu-verkkosivusto.

Kyseessä on espanjalaisen Bq:n valmistama Aquaris e4.5 -älypuhelin. Puhelin on ollut jo jonkin aikaa markkinoilla ja sen tekniset ominaisuudet eivät häikäise, mutta hintaakin laitteella on Canonicalin mukaan korkeintaan 149 euroa.

Aquaris e4.5 sisältää 4,5 tuuman qHD-näytön (540×960 pikseliä), Mediatekin 1,3 gigahertsin Cortex A7 -neliydinsuorittimen, gigatavun RAM-muistia, kahdeksan gigatavun eMMC-muistikortin ja 2150 milliampeeritunnin akun. Laitteesta ei löydy tukea 4G-yhteyksille.

Ensimmäisten Ubuntu-puhelinten oli alun perin tarkoitus saapua markkinoille jo tänä vuonna. Ubuntu Touch -käyttöjärjestelmä on mahdollista asentaa tietyille puhelinmalleille erikseen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
sdafsafsadfsa (vahvistamaton)

1

Itse en edes halua kännykässä käyttää 4G:tä, koska 4G-käyttö kuluttaa selvästi enemmän akkua kuin 3G-käyttö.

Jolla, Ubuntu Touch, Firefox, ehkä vielä Tizenkin joskus ... hyvä että jenkkien (lue: NSA:n) trilogialle (Apple iOS, Google Android, Microsoft Phone) on tulossa avoimia vaihtoehtoja lisää!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja