Puhelinvertailun lukijat valitsivat: Vuoden älypuhelin 2014

9
Petteri Pyyny

Lukijat valitsivat: Vuoden älypuhelin 2014 on ...
Järjestimme leikkimielisen äänestyksen sivuillamme Vuoden älypuhelin 2014 -otsikolla ja äänestys osoittautuikin menestykseksi: ääniä annettiin kaiken kaikkiaan 1807 kappaletta. Pientä vilunkiakin yritettiin äänestyksen eri ajankohdissa ja saattoipa tekniikkakin hieman yskiä, mutta puhdistettuamme tuplat ja käytyämme äänet muutenkin tarkastuslaskennan tulokset läpi, on lopullinen voittaja saatu selville.

Eli Puhelinvertailun lukijoiden mielestä Vuoden älypuhelin 2014 on: Sony Xperia Z3.

Voitto heltisi äärimmäisen tiukalla 10 äänen erolla; voittajapuhelin keräsi 328 ääntä, kun kakkoseksi tullut Microsoft Lumia 930 sai 318 ääntä. Molemmat siis saivat kerättyä 18 prosenttia annetuista äänistä. Kolmannelle sijalle kiilasi Apple iPhone 6, jääden seitsemän äänen päähän Lumiasta.

Tässä vielä kaikki annetut äänet:
  1. Sony Xperia Z3 - 18% (328 ääntä)
  2. Microsoft Lumia 930 - 18% (318)
  3. Apple iPhone 6 - 17% (311)
  4. Samsung Galaxy S5 - 14% (251)
  5. OnePlus One - 13% (233)
  6. LG G3 - 7% (124)
  7. Samsung Galaxy Note 4 - 6% (105)
  8. Motorola Nexus 6 - 4% (74)
  9. HTC One (M8) - 3% (63)

Kiitoksia kaikille äänensä antaneille!P.S. Avasimme jo nyt uuden äänestyksen, jossa voitte veikkailla miltä valmistajalta tulee "Vuoden älypuhelin 2015". Äänestys löytyy täältä ja tuloksia onkin mielenkiintoista vertailla sitten varsinaiseen Vuoden älypuhelin-kilpailuun vuoden päästä :-)

Uusimmat puhelimet

Kommentit (9)

mcmopo
mcmopo

2

Voisiko tuohon uuteen listaan lisätä "jokin muu" painekkeen? Kuten esim. Huhuja on myös jollan uudesta puhelimesta tai sitten Bq:n ubuntu puhelin, Oppo tai jokin muu kiinalainen merkkikin saattaa yllättää. Tämä tosin on niin marginaalinen ryhmä että erikseen ei varmaan kannata listata mutta olisi kiva jos ne muutkin olisi huomioitu jollain tavalla.

Vastaa
dRD
dRD

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti mcmopo:

Voisiko tuohon uuteen listaan lisätä "jokin muu" painekkeen? Kuten esim. Huhuja on myös jollan uudesta puhelimesta tai sitten Bq:n ubuntu puhelin, Oppo tai jokin muu kiinalainen merkkikin saattaa yllättää. Tämä tosin on niin marginaalinen ryhmä että erikseen ei varmaan kannata listata mutta olisi kiva jos ne muutkin olisi huomioitu jollain tavalla.

Hyvä pointti. Lisäsin "Kanada"-vaihtoehdon tuonne nyt. Menee varmaan vartti, että tulee näkyviin, kiitos cachen, mutta siellä on :-)

Vastaa
delic
delic

4

Edelleenkään ei uudessakaan keksit toimi äänestyksessä. Eli jos haluan silloin tällöin tsekata äänestystilanteen joudun äänestämään uusiksi.

Vastaa
dRD
dRD

5

[off-topic]

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti delic:

Edelleenkään ei uudessakaan keksit toimi äänestyksessä. Eli jos haluan silloin tällöin tsekata äänestystilanteen joudun äänestämään uusiksi.

Selain ja käyttis? Kaikki perusasetuksilla vai onko jotain hienoja "security enhancing" lisäosia käytössä? Javascript-äänestys ladataan stuff.afterdawn.com -domainista, joka myös asettaa keksin äänestyksen jälkeen ja oletan että joillain privacy-asetuksilla tuota ei sallita (koska eri domain -- ei siis www.puhelinvertailu.com -- asettaa keksin).

[/off-topic]

Vastaa
delic
delic

6

^ iPadin safari, sain jo toimimaan. Vaihdoin evästeiden asetuksia ja sitten takaisin samaksi. Nyt pelaa äänestys niinkuin pitää.

Vastaa
bald1e
bald1e

8

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Michelola:

Afterdawnin vuoden 2014 paras iltapaskaotsikko on...


Sinun.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Michelola:

Afterdawnin vuoden 2014 paras iltapaskaotsikko on...

Your comment.

Vastaa
jiihii
jiihii

9

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti dRD:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti mcmopo:

Voisiko tuohon uuteen listaan lisätä "jokin muu" painekkeen? Kuten esim. Huhuja on myös jollan uudesta puhelimesta tai sitten Bq:n ubuntu puhelin, Oppo tai jokin muu kiinalainen merkkikin saattaa yllättää. Tämä tosin on niin marginaalinen ryhmä että erikseen ei varmaan kannata listata mutta olisi kiva jos ne muutkin olisi huomioitu jollain tavalla.

Hyvä pointti. Lisäsin "Kanada"-vaihtoehdon tuonne nyt. Menee varmaan vartti, että tulee näkyviin, kiitos cachen, mutta siellä on :-)

Kiinasta löytyy muutama merkki joka varmasti muuttaisi tuota järjestystä.Mi4 esimerkiksi, kuukauden testanneena, voin tiputtaa noista kaksi listalla olevaa pois,itselläni ollut ne,ja nykyinen kinkki peittoaa mennen tullen, aika monta noista.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.