Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jollalle julkaistu uusi päivitys: Iso parannus suorituskykyyn

3
Manu Pitkänen

Jollalle julkaistu uusi päivitys: Iso parannus suorituskykyyn
Jollan puhelimen käyttäjille on ilmestynyt pehmeä paketti näin joulun alla: Vaarainjärvi-ohjelmistopäivitys. Päivityksen asentaminen vaatii puhelimesta kaksi gigatavua vapaata tallennustilaa. Muista myös tehdä kaiken varalta varmuuskopio.

Sailfishin kymmenennessä päivityksessä on keskitytty erityisesti muistinhallintaan ja suorituskyvyn parantamiseen, minkä ansiosta puhelimen käyttö pitäisi sujua aiempaa liukkaammin. Jollan mukaan etenkin Android-sovellusten toimivuuteen on parannettu.

Jolla kertoi myös tuovansa uusia ominaisuuksia Sailfishiin, kuten mahdollisuuden mykistää laite kääntämällä puhelin ylösalaisin ja kopioi-liitä-yhteensopivuuden järjestelmän sekä Android-sovellusten välille. Karttanäkymiin ja musiikkihakuun on myös tehty lisäyksiä. Yksityiskohtaisempaa tietoa Vaarainjärvestä löytyy täältä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

jartar
jartar

2

Tietysti asioista voi olla montaa mieltä, mutta itse arvostan Jollan nimeämiskäytäntöä. Huomaa, että ovat ylpeitä suomalaisesta taustasta.

Päivitys, päivitykseltä Jolla tuntuu yhä mielenkiintoisemmalta...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
dataheikkinen (vahvistamaton)

3

Hyvä päivitys. Muistinhallinnan viilaukseen käytetty aika ei ole mennyt hukkaan ja puhelimen käyttö on suorastaan nautintoa. :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja