Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Taistele tylsyyttä vastaan jouluna näillä peleillä

3
Manu Pitkänen

Taistele tylsyyttä vastaan jouluna näillä peleillä
Joulu on paitsi antamisen juhlaa, myös aikaa jolloin saa vähän väliä odotella. Odotetaan että ruoat on valmiina, odotetaan pukin saapumista tai odotetaan lähtöä isovanhempien luoksen. Tai sitten televisiosta tulee taas pelkkää uusinnan uusintaa etkä keksi oikein mitään järkevää tekemistä.

Mobiilipelit ovatkin mitä mainioin tapa kuluttaa luppoaikaa. Alla on muutamia viihdyttäviä pelejä, joita voi kokeilla ellei omasta älylaitteesta jo Candy Crushia tai Hay Dayta, johon olet jo jäänyt koukkuun. Lumia-käyttäjille todettakoon, että Candy Crush löytyy nyt Windows Phonelle. Alla olevissa Windows Phone -linkit voivat ohjata kloonisovelluksiin, muilla alustoilla Candy Crushia pelanneet voivat tietysti kokeilla uutta Candy Crush Soda Sagaa (App Store | Google Play)Ketchapp on kunnostautunut yksinkertaisten ja ajantappopelien kehittäjänä. Sen valikoimista löytyy vaikkapa hyppelypeli Jump (App Store | Google Play) tai kaksinpelinä pelattava 2 Cars -ajopeli (App Store | Google Play| Windows Phone).

Yhdistelypelit Threes! (App Store | Google Play | Windows Phone) ja 2048 (App Store | Google Play | Windows Phone) ovat myös koukuttavaa ajanvietettä.

Tietovisoista pitäville voi suositella QuizUp-peliä (App Store | Google Play), jossa pääsee kokeilemaan omien hoksottimien nopeutta muiden tietäjiin nähden. Ajopelien ystäville on tarjolla esimerkiksi Asphalt 8: Overdrive (App Store | Google Play | Windows Phone)

Kotimaisia mobiilipelejä ei kannata unohtaa joulunakaan. Syksyllä julkaistuja uusia pelejä ovat esimerkiksi Spymaster (App Store), RGB Express (App Store | Google Play), Best Fiends (App Store | Google Play), Monsu (App Store) ja Splot (App Store).


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
Arche (vahvistamaton)

3

Tärkein kyllä lienee Monster Hunter Freedom Unite, ainakin jos iOS-laite löytyy. Mikä ettei samaista peliä myös PSP- tai Vita-muodossa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja