Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vinkki välipäiviksi: Uutissovellus Androidille ja Lumialle, jolla seuraat kaikki Suomen uutiset

6
Puhelinvertailu

Vinkki välipäiviksi: Uutissovellus Androidille ja Lumialle, jolla seuraat kaikki Suomen uutiset
Joulu meni ja uuteen vuoteen on vielä matkaa.. tekeminen tuntuu loppuvan, kun Netflix on katsottu läpi ja seuraamasi uutissivustotkin on jo luettu läpi puoleen päivään mennessä? Asenna puhelimeesi HIGH.FI Uutisvahtimme ja saat näppärästi ryhmitellyn kattauksen käytännössä kaikista Suomen uutismedioista.

Ja jos tuntuu, että uutiset loppuvat Suomesta, vaihdat vain sovelluksen asetuksista kieleksi englannin ja eteesi tärähtää vielä muutama tuhat muutakin uutismediaa kahlattavaksi. Tai sitten vaihdat kieleksi tanskan.. tai ruotsin.. tai hollannin.. Näitähän riittää.

Eli nyt on kenties hyvä hetki asentaa AfterDawnin ensimmäinen mobiilisovellus kännykkään ja pysyä kartalla uutisista niin kotimaassa, teknologiassa kuin ulkomaillakin. Sovellus löytyy sekä Androidille että Windows Phonelle ja on ladattavissa täältä:

Lataa Androidille Lataa Windows PhonelleOlemme lisänneet kymmeniä uusia uutislähteitä joulukuussakin, joten mm. paikallisuutisten valikoima on entistä kattavampi. iPhonen omistajille sovellusta ei vielä löydy, mutta web-versio sivustosta pelaa mainiosti Safarissakin ja löytyy osoitteesta high.fi.

Sovellus on, luonnollisesti, ilmainen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

rockknee
rockknee

1

Ja nyt kun tätä sivua skrollaa niin voi rehellisesti sanoa että se on 100% täynnä MAINOKSIA... Hyvä sovellus ei siinä mitään, mutta itsensä mainostaminen uutisten seassa on vaan vähän pölön näköstä. :D

Vastaa
dRD
dRD

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti rockknee:

Ja nyt kun tätä sivua skrollaa niin voi rehellisesti sanoa että se on 100% täynnä MAINOKSIA... Hyvä sovellus ei siinä mitään, mutta itsensä mainostaminen uutisten seassa on vaan vähän pölön näköstä. :D

Omalla sivullamme uutisoimme noin kerran kuukaudessa omasta sovelluksestamme ja se on liikaa...?-) Noh, uutisoimme jatkossakin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
oma kehu paras kehu? (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti dRD:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti rockknee:

Ja nyt kun tätä sivua skrollaa niin voi rehellisesti sanoa että se on 100% täynnä MAINOKSIA... Hyvä sovellus ei siinä mitään, mutta itsensä mainostaminen uutisten seassa on vaan vähän pölön näköstä. :D

Omalla sivullamme uutisoimme noin kerran kuukaudessa omasta sovelluksestamme ja se on liikaa...?-) Noh, uutisoimme jatkossakin.

Ja sanotaan, että oma kehu haisee... ;)

Vastaa
dRD
dRD

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti oma kehu paras kehu?:

Ja sanotaan, että oma kehu haisee... ;)

Näinhän se toki on, mutta haiskoon sitten ;-)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti dRD:


Omalla sivullamme uutisoimme noin kerran kuukaudessa omasta sovelluksestamme ja se on liikaa...?-)


No tuossa osuit naulankantaa, puhelinvertailu.com mainostaa uutisen kuorissa (-> sis myös uutissyötteissä) samankonsernin aivan toista palvelu. Kertakin jo liikaa.

Siinä ei olisi sanomista jos kerran kuussa, tai vaikka joka viikko olisi sivuilla aito mainos.

Vastaa
dRD
dRD

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti user_org:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti dRD:


Omalla sivullamme uutisoimme noin kerran kuukaudessa omasta sovelluksestamme ja se on liikaa...?-)


No tuossa osuit naulankantaa, puhelinvertailu.com mainostaa uutisen kuorissa (-> sis myös uutissyötteissä) samankonsernin aivan toista palvelu. Kertakin jo liikaa.

Lienee kuitenkin standardikäytäntö? Sanoma, kaikki paikallislehdet, jne tekevät ihan samaa. Ja mehän ei kenenkään virallisen tahon mielestä kuulemma edes olla uutispalvelu, vaan blogi -- paitsi tietenkin erilaisten blogikilpailujen mielestä me ei olla blogikaan ;-)

Eli kyllä, myös jatkossa tulemme promoamaan omilla sivuillamme omia palveluitamme.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja