Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pikaviestiyhtiö osti Nokian entisen musiikkipalvelun

Matti Vähäkainu

Pikaviestiyhtiö osti Nokian entisen musiikkipalvelun
Nokian kehittämä ja sittemmin Microsoftille siirtynyt MixRadio on vaihtanut omistajaa. Microsoftilla palvelu oli hieman turha, sillä yhtiöllä on oma Xbox Music, johon se luottaa usealla alustalla.

MixRadio-sovelluksen uusi omistaja löytyy Japanista. Japanilainen Line on pikaviestimiin erikoistunut yhtiö, joka "on tajunnut, että musiikki on tärkeä osa elämää". Tästä syystä Line on päättänyt hankkia palvelun omana portfolioonsa.

Vaikutusta MixRadion käyttäjille ei ainakaan alkuun pitäisi olla. Line lupaa jatkaa yhteistyötä Microsoftin kanssa ja tukea Lumia-puhelimia totuttuun tapaan. Laite tuki on jo kuitenkin alkanut kasvaa ja sama trendi varmasti jatkuu.

MixRadion toiminta jatkuu entisellään uuden omistajan alla ja pääkallopaikka pysyy Bristolissa. Linen ykköstuote on mm. Skypen kanssa kilpaileva soitto- ja pikaviestisovellus.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja