Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Puhelinvertailu täyttää tänään 10 vuotta

9
Petteri Pyyny

Puhelinvertailu täyttää tänään 10 vuotta
Suomen suurin mobiiliteknologiaan keskittyvä uutissivusto, Puhelinvertailu täyttää tänään 10 vuotta. Sivuston perustivat Markus Lehtiniitty sekä Tomi Mikkola, nimensä mukaisesti; puhelinten vertailuun tarkoitetuksi palveluksi.

Vuosi 2005 oli monella tapaa mielenkiintoinen, juurikin puhelinten ominaisuuksien kannalta, sillä nykypäivän mittapuussa hyvinkin perustoiminnallisuudet vaihtelivat suuresti puhelinmallista toiseen: valtaosassa kännyköistä ei ollut vielä kameraa, mustavalkonäytöt olivat aivan tavallisia, tuetut GSM-taajuudet vaihtelivat mallista toiseen, musiikkia osasi toistaa vain äärimmäisen harva malli, jne. Elettiin siis aikaa ennen älypuhelinten vallankumousta.

Yrityksemme, AfterDawn Oy, osti palvelun sen perustajilta kesällä 2007. Ensimmäisen vuoden jälkeen tutkimme sivuston käytön muutosta ja päätimme keskittyä sivuston sisällössä nimenomaan sen uutispuoleen, muuttaen aiemmin vuodesta 2006 lähtien pyörineen Puhelinvertailun blogin täysveriseksi mobiiliteknologian uutispalveluksi. Jälkikäteen ajateltuna päätös on ollut erittäinkin järkevä, puhelinten ja mobiiliratkaisujen noustua teknologian nopeimmin kehittyväksi osa-alueeksi.Puhelinvertailu vuodelta 2005
Puhelinvertailu vuosimallia 2005, archive.org


Kiitämme alkuperäisiä perustajia sivuston luonnista – ja samaan aikaan kaikkia lukijoitamme kuluneista 10 vuodesta. Lupaamme jatkaa viimeisimpien mobiilialan tapahtumien seuraamista sivuillamme myös jatkossa!

-Petteri Pyyny, tj
AfterDawn Oy


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

Caliber
Caliber

4

Tuli aikoinaan useasti vertailtua puhelimien ominaisuuksia tuolla, kun ei noksun mallinumeroviidakosta ottanut selvää erkkikään.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja