Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uutuuspuhelin: Valitse itse käyttöjärjestelmä

2
Manu Pitkänen

Uutuuspuhelin: Valitse itse käyttöjärjestelmä
Budjettiluokan puhelimiin keskittyvä Alcatel Onetouch on esitellyt CES-messujen alla uuden PIXI 3 -malliston, jonka erikoisuutena on mahdollisuus valita käyttöjärjestelmä omaan makuun sopivaksi.

PIXI 3 -puhelimeen on saatavilla Windows Phone-, Android- ja Firefox OS -alustat. Tämän lisäksi puhelimen voi hankkia 3,5-, 4, 4,5 tai 5-tuumaisella näytöllä. Pienimmässä versiossa on vain tuki 3G-yhteyksille, mutta kookkaammissa malleissa toimivat nopeammat LTE-yhteydet.

Käyttöjärjestelmäagnostisen lähestymiskulman suoma valinnanvapaus kuluttajille vaikuttaa kiistatta mielenkiintoiselta ajatukselta, mutta se synnyttää myös pessimistiä kysymyksiä. Miten ohjelmistotuki- ja käyttöjärjestelmäpäivitykset aiotaan hoitaa käytännössä, vai onko tarjolla vain perävalotakuu?

Alcatel Onetouchin CES-uutuuksiin kuuluu myös uusi edulliseksi kuvailtu älykello.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

_-Jaska-_
_-Jaska-_

1

Itse omistan Alcatel Idol 2s:n tällä hetkellä eikä vieläkään ole kuulunut mitään uutisia kitkat tai lollipop päivityksestä ja puhelin on kuitenkin viime vuonna julkaistu (olisiko ollut syksyllä). En siis odottaisi näillekään puhelimille päivityksiä kun kuitenkin kyseessä on budjettiluokan puhelin jolle pitäisi päivittää 3 eri käyttistä.

Älykelloa odotan mielenkiinnolla, saa nähdä millainen siellä ollaan saatu aikaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.