Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Asus kiusoittelee: Tulossa optisella zoomilla varustettu älypuhelin?

Manu Pitkänen

Asus kiusoittelee: Tulossa optisella zoomilla varustettu älypuhelin?
Mitä kaikkea Asus aikoo CES-elektroniikkamessuilla esitellä tänä vuonna? Vaikea sanoa, mutta julkaistun teaser-videon perusteella ainakin yksi julkistus tulee liittymään tavalla tai toisella optiseen zoomiin.

Perjantaina YouTubeen ilmestyneellä videolla Asus viestittää faneilleen morsetuksen avulla sanat "optical zoom" eli optinen zoom. Kaikki muu jätetään kuulijan ja katsojan mielikuvituksen varaan.

Ensimmäisen mieleen juolahtaa ajatus optisella zoomilla varustetusta Zenfone -puhelimesta. Optisen zoomin paketoiminen alle senttimetrin paksuiseen pakettiin on haasteellinen tehtävä, mutta teknologiakasvuyritys Corephotonics on esitellyt yhden tavan millä se voisi onnistua: asennetaan puhelimeen yhden takakameran sijaan kaksi. Corephotonics demosi ratkaisuaan on jo vuosi sitten MWC-messuilla. Asukselta voidaan tietysti nähdä Samsungin Zoom-puhelimien kaltainen "puhelinkamera".

Älypuhelinmerkki HTC:n valokuvausasiantuntija Symon Whitehorn kertoi vuosi sitten keväällä, että optinen zoom voitaisiin lisätä yhtiön älypuhelimeen jo vuonna 2015.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.