Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suosittu VLC-soitin on nyt virallisesti saatavilla Lumia-puhelimiin (PÄIVITETTY)

1
Sami Koivunen

Suosittu VLC-soitin on nyt virallisesti saatavilla Lumia-puhelimiin (PÄIVITETTY)
Kauan odotettu VLC-mediasoitin saapui vihdoin kaikkien saataville Windows Phone -kauppaan.

Sovellus ilmestyi ladattavaksi jo joulukuun alussa, mutta tuolloin käyttäjien oli ilmoittauduttava testaajiksi käyttääkseen mediasoitinta.

Sovellus tukee striimausprotokollia ja merkittävimpiä video- ja audiotiedostoja. VideoLabsin kehittämän mediasoittimen Mac- ja PC-versiot ovat keränneet runsaasti kehuja.

VLC-mediasoittimen Windows Phone -latauslinkki löytyy tästä.

Päivitys: WPCentralin käyttäjät ovat havainneet ongelmia sovelluksen kanssa. Latauslinkkiä ei ilmeisesti ole tarkoitettu julkiseen jakoon ja kyseessä ei ole iso, virallinen päivitys VLC-soittimeen. Tuloillaan olevan virallisen version pitäisi korjata nykyisellään sovelluksessa olevia ongelmia.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

wntoosa
wntoosa

1

Miksi artikkelissa puhutaan WPCentralista, vaikka sivusto on ollut nimeltään Windows Central jo vähän aikaan? Kyseessä on myös julkinen beta versio ohjelmasta (tosin linkkiä ei alunperin tarkoitettu julkiseen jakoon).

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja