Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft esitteli edullisen Nokia 215 -puhelimen

Manu Pitkänen

Uusi Nokia-puhelin tuli julki: Halvin netillä varustettu puhelin
Microsoft on aloittanut vuoden esittelemällä edullisen Nokia 215 -puhelimen, jota yhtiö kuvailee sen halvimmaksi Internet-valmiudella (2G) varustetuksi puhelimeksi tähän mennessä.

Nokia 215 on suunniteltu ensimmäistä matkapuhelinta hankkiviville kuluttajille tai heille, jotka tarvitsevat edukkaan varapuhelimen. Hintaa 215:lle kertyy 29 dollaria ennen veroja tai tukimaksuja. Fyysisillä numeronäppäimillä varustetusta puhelimesta löytyy lisäksi 2,4 tuuman näyttö ja 0,3 megapikselin kamera. Salamavaloa ei löydy, mutta puhelimen yläpäässä on LED-taskulamppu.

Puhelimella voi kuunnella MP3-musiikkia sekä FM-radiota. Akussa riittää virtaa valmiustilassa 29 päiväksi ja 2G-puheaika on 20 tuntia.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja