>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Alkoiko Samsungin jalkoihin jääneen HTC:n uusi nousu?

1
Manu Pitkänen

Alkoiko Samsungin jalkoihin jääneen HTC:n uusi nousu?
Älypuhelinmerkki HTC:n vaikeudet ovat tulleet tutuiksi parin viime vuoden aikana, mutta nyt pohjakosketus on ilmeisesti tehty ja orastava nousu alkanut. Ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen HTC onnistui kasvattamaan liikevaihtoaan loka-joulukuussa.

Vuoden lopun liikevaihto nousi edellisvuoden 42,9 miljardista Taiwanin dollarista 47,9 miljardiin dollariin (n. 1,3 miljardia euroa). Viimeksi HTC pääsi nauttimaan liikevaihdon noususta vuoden 2011 kolmannella kvartaalilla. Samalla HTC takoi 470 miljoonan Taiwanin dollarin (n. 12 miljoonaa euroa) liiketuloksen, mikä on yli tuplasti mitä analyytikot keskimäärin odottivat.

Keskeisin syy HTC:n uudelle nousulle on se, että yhtiö on keskittynyt keskihintaisiin älypuhelimiin. Sopimus Googlen Nexus 9 -tabletin suunnittelusta on saattanut myös auttaa taiwanilaista yhtiötä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

rockknee
rockknee

1

Kyllä se syy tähän on aika varmasti Nexus 9. Sen verran hyvin ovat nuo nexus sarjan valmistajat ennenkin saaneet tuulta purjeisiin että olisi ihme jos ei näin kävisi HTC:n kohdalla..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.