IM5 on kameroistaan tunnetun Kodakin historian ensimmäinen älypuhelin

1
Sami Koivunen

IM5 on kameroistaan tunnetun Kodakin historian ensimmäinen älypuhelin
Kodak on esitellyt käynnissä olevilla CES-messuilla ensimmäisen älypuhelimensa yhteistyössä brittiläisen Bullitt Groupin kanssa.

Vuonna 2012 konkurssin partaalla käynyt Kodak kertoi jo kaksi viikkoa sitten yhdistäneensä voimat Bullit Groupin kanssa. Bullit Group tunnetaan järeistä teollisuuskäyttöön suunnatuista CAT-älypuhelimista.

Kodak IM5:ssä on panostettu erityisesti helppokäyttöisyyteen. Lisäksi valokuvauksesta, kuvien tallentamisesta, kuvien jakamisesta ja tulostamisesta on tehty yhtiön mukaan mahdollisimman helppoa, nopeaa ja yksinkertaista.

Puhelimen ominaisuuksiin lukeutuu viiden tuuman Full HD -näyttö, 1.7 GHz:n kahdeksanytiminen MediaTek MT6592-järjestelmäpiiri, yksi gigatavu RAM-muistia, kahdeksan gigatavua tallennustilaa, microSD-korttipaikka, 13 megapikselin takakamera ja 5 megapikselin etukamera. Käyttöjärjestelmänä on Android 4.4 KitKat ja Kodak on luvannut päivittää sen 5.0 Lollipopiin tämän vuoden aikana. Ominaisuuksiltaan IM5 sijoittuu älypuhelinten alempaan keskiluokkaan.Puhelimen hinnaksi kerrotaan Euroopassa 229 euroa ja toimitukset alkavat vuoden ensimmäisellä neljänneksellä.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

1

Lainaus:

Bullit Group tunnetaan järeistä teollisuuskäyttöön suunnatuista CAT-älypuhelimista


Montakos firmaa noita CAT nimellä valmistutanut, aikanaan ainakin osa oli ihan täyttä "kiinan kuraa". hinta + 100€ *2

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.