Suosittu lisävirtakuori julkaistiin iPhone 6:lle

1
Puhelinvertailu

Suosittu lisävirtakuori julkaistiin iPhone 6:lle
Applen iPhone-puhelimiin suosittuja Juice Pack -lisäakkuja kehittävä Mophie on esitellyt akkukuoristaan iPhone 6 -version.

Tarjolle tulee Juice Pack Air- ja Juice Pack Plus- kuoret, jotka kasvattavat iPhone 6:n akkukestoa sadalla ja 120 prosentilla. IPhone 6 Plussalle tarjotaan vain yhtä Juice Pack -mallia, joka korottaa puhelimen akkukestoa 14,5 tuntia eli noin 60 prosenttia sisäiseen akkuun nähden. Kaikki 100–120 dollaria maksavat kuoret tulevat saataville mustana, valkoisena ja kullanvärisenä.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.