>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Intel esitteli Curien – valmis paketti puettaviin laitteisiin

Manu Pitkänen

Intel esitteli Curien – valmis paketti puettaviin laitteisiin
Intel on viimeisen vuoden aikana tehnyt selväksi, ettei se aio myöhästyä puettavien laitteiden aallosta samalla tavalla kuin se jäi laiturille mobiililaitteiden tapauksessa. Osana pyrkimystä päästä puettavien laitteiden sisään, Intel esitteli CES-messuilla Curie-nimisen piirin.

Curie on käytännössä laitevalmistajille tarkoitettu valmis ratkaisu, jonka pohjalta voidaan rakentaa vaikkapa askelmittareita. Suunnilleen napin kokoisessa Curiessa on Intelin Quark SE -piiri, liikkeen seuraamiseen tarkoitetut komponentit (gyroskooppi ja kiihtyvyysanturi), Bluetooth LE langattomia yhteyksiä varten sekä latauspiirit. Curiessa käytetään avoimeen lähdekoodiin perustuvaa Viper-ohjelmistoa, jolla antureiden tuottamaa dataa tulkitaan.

Intelin näkemyksen mukaan tekniikka alkaa olla valmis käytettäväksi puettavissa laitteissa. Ainoa hidaste laitteiden kehityksessä on enää akku, mutta Intelin uusien laitteiden johtaja Mike Bell uskoo akkukestoon liittyvät ongelmat olevan ratkaistavissa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.