Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

24 karaatin kulta saapuu uusimpiinkin iPhone-malleihin

PuhelinvertailuKerroimme hiljattain Kiinassa alkuun myyntiin saapuvista kultaisista Lumia-puhelimista. Aika on ilmeisesti jälleen kypsä kultaluureille, sillä Kiinassa markkinoille puskee myös kultaista iPhonea.
Kultaisen iPhonen kohdalla kyse on kuitenkin aidosta kultauksesta, joka päällystää metallia. 24 karaatin kultaista iPhonea alkaa myydä kiinalainen NavJack, kertoo GSM Dome.

NavJack kultaa molempia Applen uutuusmalleja, joten kätösiin voi saada myös isomman, paremman ja rummemman Plussan. Laitteiden hintoja ei vielä kerrota, mutta lisää kuvia niistä löytyy täältä.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja