Samsung julkaisi Galaxy A7:n

3
Manu Pitkänen

Samsung haastaa iPhonet uudella designia korostavalla älypuhelimalla
Samsung on esitellyt uuden metallilla koristellun Galaxy A7 -älypuhelimen aiemmin nähtyjen edullisempien A5- ja A3-mallien jatkoksi.

Yllättäen tai ei, Galaxy A7:ssä on 5,5-tuumainen Full HD -näyttö samaan tapaan kuin Applen iPhone 6 Plussassa, mutta paneelityyppi on Samsungin puhelimessa tietysti AMOLED. Galaxy A7:stä ei löydy juurikaan turhaa läskiä, sillä sen paksuus on vain 6,3 millimetriä – ohuempi kuin iPhone 6 Plus (7,1 mm) tai aiemmat A-sarjalaiset.

Järjestelmäpiirin suhteen A7:stä tulee saataville kaksi variaatiota. Yhden SIM-paikan mallissa on Samsungin oma Exynos 5430 -piiri sekä modeemibisneksestä vetäytyneen Ericssonin kehittämä M7450-modeemi. Kahden SIM-paikan mallissa on Qualcommin Snapdragon 615 -piiri. Keskusmuistia Android KitKat -pohjaisessa puhelimessa on kaksi gigatavua ja tallennusmuistia on 16 gigatavua, jota voi halutessaan laajentaa muistikortilla.

Pääkamerassa käytetään 13 megapikselin ja etukamerassa viiden megapikselin kennoa. A7 tulee saataville mustana, valkoisena ja kullanvärisenä.Alla oleva Samsungin infografiikka vertailee A-sarjalaisten ominaisuuksia keskenään.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 5 Lite – hinta laskenut -47%

Oppo Reno 5 Lite
323 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 613 €

Samsung Galaxy S20 – hinta laskenut -46%

Samsung Galaxy S20
370 € Multitronic
741 € CDON
799 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 685 €

Samsung Galaxy S10 Lite – hinta laskenut -38%

Samsung Galaxy S10 Lite
593 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 957 €

Realme X50 5G – hinta laskenut -36%

Realme X50 5G
340 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 528 €

Kommentit (3)

Jakele
Jakele

1

Noko toi iPhonekin on on metallia ...ja ollut jo pitkään, niin kyllhän Sampuukinkin täytyy sellanen sitt olla. Sitä iPhonea kun myydään niin maan pal enempi ...ett kyll Sampuunkinkin tarvii sitä samaa yrittää ...jos vaikk...
Mistä sitä tietää miks se iPhone on niin pal paree ja halutumpi...

Mutt kopioikse ne sen vanhan mallin, niinko kuvasta näyttäis?

Vastaa
pentsu
pentsu

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jakele:

Noko toi iPhonekin on on metallia ...ja ollut jo pitkään, niin kyllhän Sampuukinkin täytyy sellanen sitt olla.

Joo. Ja Vaimon vaatekaapissa jemmassa oleva Nokia 6700 illuvial pink. Kaverilla oli myös -90 luvun alussa punertava, harjattua alumiinia oleva NMT puhelin. Muisti pätkii enkä muista oliko kyseessä Ericsson vai Mobira. Muistutti kuitenkin kovin paljon omaa NH72:sta.

Enpä olisi uskonut että Ericsson ja Mobirakin sortui iPhonen kopiointiin. Hyi,hyi niille...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
älypuh€lin (vahvistamaton)

3

Kyllä noilla on paljon eroa ja samsung:illa on paljon paremmat speksit ja hinnat kun tuolla kalliilla,tehottomalla ja heikolla omenalla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.